tisdag 29 mars 2011

Let's keep in touch.

Det är märkligt att jag är nervös över denna nylansering av min blogg. I nästan 4 år har jag bloggat på en annan domän (som jag inte vill göra någon reklam för eftersom den sög mer än de där dammsugarna som kan suga upp grus ni vet... vad heter de nu igen?! Skitsamma, suga kan de i alla fall) så därför borde det här vara vardagsmat för mig men jag är lika stissig och pirrig som när man ska skrapa en trisslott... eller det var ju en jätte usel liknelse eftersom man alltid vet att det högsta man vinner är ingenting eller en ny lott för 25 spänn. Men hursomhelst, ni fattar, jag är pirrig. Den här bloggen kommer dock inte att vara ett dugg annorlunda mot min gamla blogg. Förutom snyggare och lite gladare, eftersom jag är väldigt lycklig just nu, lyckligare än någonsin, trotts utarbetning och nära väggen upplevelser. Men det man inte dör av - överlever man.

Jag hoppas ni skall trivas här på min lilla webbadress. Jag skall göra mitt bästa för att roa er så som jag har roat er förr (om jag har roat er, men jag får väl anta det eftersom jag har haft en rätt hyfsad statistik). Ni vet ju att jag lever för att garva (därför tycker jag att min header, bilden upptill på sidan för er som inte hajade, blev helt jefla awesome för att sammanfatta vad den här bloggen kommer att bestå av) så det kommer bli en hel del sådant i vanlig ordning.

Jag lämnar er för denna gång med ett - Hej, välkomna, det är jag som är Mia, eller Molly för några. Let's keep in touch!

// M.I.A.

Oskar Linnros – Genom eld

2 kommentarer:

  1. Jaa, som jag saknat dig och dina inlägg Mia! Kraaaam!

    SvaraRadera
  2. Vad fin den blev, nya bloggen. :) Och VÄKOMMEN UT I LJUSET!! (dvs inte blogg.se). :D

    SvaraRadera